Gespreksgroep: Een bijzondere broer of zus

Woon je in een gezin met een bijzondere broer of zus? Bijvoorbeeld met een vorm van Autisme, ADHD, een chronische ziekte of een andere beperking? Dat is vast niet altijd gemakkelijk. Hoe is het voor jou dat je broer of zus ‘anders’ is? In de brussengroep kun je erover praten, want daarin zitten allemaal kinderen die een broer of zus hebben met een beperking.

Voor wie is de groep bedoeld?

Ben je tussen de 8 en 12 jaar of tussen de 12 en 15 jaar? Heb je  een broer of zus met een beperking of ziekte? Vind je het soms moeilijk om met je broer of zus om te gaan en wil hierover met anderen praten?  Dan kan je je opgeven voor de Brussengroep. 

Voordat de groep begint

Wij nodigen jou en je ouders uit om kennis te maken met de begeleiders van de groep. Tijdens dit gesprek bekijken we of de groep bij je past en kun je vragen stellen over de groep. De groep wordt begeleid door een medewerker van Indigo en een medewerker van MEE Veluwe.

Informatie

Eind oktober start er een groep voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (basisschool). We komen acht keer bij elkaar. De bijeenkomsten zullen op een dinsdag zijn.  Er is ook een ouderbijeenkomst. Elke bijeenkomst duurt anderhalf uur en start om 15.30 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in het Startpunt Wageningen, in gebouw ’t Palet, Rooseveltweg 408a. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met Indigo via 026-3124483 of via  info@indigogelderland.nl . Meer informatie staat ook in de folder.

 

 

 

Zoeken