Boekstart

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met uw baby. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. U kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten.

Wat is BoekStart

Als uw baby ongeveer 3 maanden is, krijgt u van de gemeente een brief met een waardebon voor het BoekStartkoffertje. Wanneer u de bon bij de brief invult en inlevert bij de bblthk, wordt uw kind gratis ingeschreven als lid. U ontvangt dan een speciaal koffertje met twee boekjes, een zogenaamd BoekStart-koffertje. Als u de brief niet hebt ontvangen of bent kwijtgeraakt, kunt de waardebon ook downloaden. Met het lidmaatschap kunt u zonder kosten mooie baby- en peuterboeken lenen bij de bblthk.

De bblthk

De medewerkers van de bblthk helpen u graag bij het kiezen van de passende boekjes. Ook zijn er regelmatig leuke activiteiten voor baby’s en (groot)ouders in de bblthk. Deze worden aangekondigd op www.bblthk.nl. Op de website kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Filmpje Boekstart

 

 

Zoeken